De Heksenketel Kindervakantieweek 2021 gaat door! Samen met de gemeente Oudewater en alle vrijwilligers van De Heksenketel hebben we alles in gereedheid gebracht voor een veilige en superleuke week. Daarbij moeten we iedereen vragen zich aan de volgende regels te houden:

  • Kinderen van 7 jaar en ouder komen zoveel mogelijk alleen of in groepjes met één ouder/verzorger. Met minder volwassenen op het terrein is er meer ruimte voor de kinderen.
  • Alle volwassenen zijn verplicht zich te registreren, zoals ouders of andere begeleiders die met de kinderen meekomen. Dat kan aan de poort. Voorkom echter wachtrijen en print alvast een gratis ticket (download hier) die je afgeeft aan de poort! Let op, er is voor ieder dagdeel een nieuw ticket nodig.
  • Bij klachten blijf je thuis, dat geldt ook voor kinderen.
  • Iedereen die ouder is dan 18 jaar houdt 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Houd je aan het maximale aantal personen in een ruimte of tent indien dit aangegeven staat.
  • Was vaak je handen, hoest en nies in je elleboog en schud geen handen.

Eventuele wijzigingen in de maatregelen worden vooraf uitgebreid gecommuniceerd via onze website en social media.

Toegangsticket volwassenen (gratis)

Voor iedere volwassen bezoeker (ouders, begeleiders etcetera) is een gratis toegangsticket verplicht. Download het ticket, vul het in en geef het af aan de poort. Let op: er is voor ieder dagdeel én per volwassenen (dus ook uit 1 gezin/huishouden) een apart ticket nodig, omdat we verplicht zijn te registreren wie er op het terrein aanwezig is geweest. Kinderen tot en met 12 jaar hebben géén ticket nodig.

Let op: zonder (volledig ingevuld) toegangsticket is er geen toegang tot het terrein. Eventueel zijn de tickets ter plekke ook in te vullen. Voorkom wachtrijen en regel het vast thuis! Vrijwilligers van de Heksenketel hebben dit ticket niet nodig, zij zijn reeds geregistreerd.