Sponsoring van De Heksenketel

Draag bij aan de leukste week van de zomervakantie voor alle kinderen van Oudewater en omgeving

De Heksenketel is al jaren een begrip in Oudewater. Alle activiteiten in de Heksenketelweek worden door vrijwilligers georganiseerd, zijn gratis voor de kinderen en worden volledig mogelijk gemaakt door sponsoren en donateurs.

We kunnen ieder jaar rekenen op vele giften, diensten en ook materiaal waar we in de week gebruik van kunnen maken. We zijn onze sponsoren erg dankbaar: zij zorgen ervoor dat kinderen uit Oudewater en omgeving een week vermaakt kunnen worden.

Ook sponseren?

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de Heksenketel? Dat kan! Vul hieronder uw gegevens in. U kunt uw bijdrage voldoen per iDeal. Uiteraard is het mogelijk om daarvan een factuur te ontvangen. Een eigen bijdrage per bank overboeken kan uiteraard ook. Onderaan deze pagina vindt u onze gegevens. Alle sponsors vermelden we vanaf juli op deze website, eventueel met link naar uw website. Daarnaast vermelden we alle sponsoren op het terrein tijdens de Heksenketelweek.

Vragen?

Heeft u nog vragen over het sponsoren van de Heksenketel? Neem dan contact op met ons bestuur. E-mail:  info@heksenketel-oudewater.nl.

Vereniging De Heksenketel
Touwslag 2
3421JG Oudewater

Secretariaat: p/a Dijkveld 1, 3421CE Oudewater

IBAN: NL50RABO0352307811
KvK: 40476198


Wat doen we met uw bijdrage?

Met uw bijdrage organiseren we de Heksenketel Kindervakantieweek in de laatste week van de zomervakantie. De week is er voor alle kinderen uit Oudewater en omstreken van 4 tot en met 12 jaar. Met de sponsorbijdragen zorgen we ervoor dat alle activiteiten er zijn: van huttendorp tot knutselen (inclusief alle materialen!) en van lasergamen tot gave workshops met o.a. dans en theater. Uiteraard wordt de vakantieweek dankzij de sponsoring ook veilig georganiseerd. Met de bijdragen van sponsors kunnen we onze tenten onderhouden, het terrein feestelijk aankleden en zorg dragen voor alle veiligheidsmaatregelen die nodig zijn bij een evenement waar dagelijks honderden kinderen en ouders op afkomen. Voorafgaand aan de vakantieweek ontvangen alle gezinnen in Oudewater een programmaboekje door de brievenbus. Tot slot maakt uw bijdrage het mogelijk dat we onze (honderd!) vrijwilligers kunnen bedanken met een gezellige afsluitende avond of een tastbare herinnering aan de week.