Sponsoring van De Heksenketel

Draag bij aan de leukste week van de zomervakantie voor alle kinderen van Oudewater en omgeving

Help mee met jouw bijdrage

De Heksenketel is al jaren een begrip in Oudewater. Alle activiteiten in de Heksenketelweek worden door vrijwilligers georganiseerd, zijn gratis voor de kinderen en worden volledig mogelijk gemaakt door sponsoren, vrienden en donateurs.

We kunnen ieder jaar rekenen op vele giften, diensten en ook materiaal waar we in de week gebruik van kunnen maken. We zijn onze sponsoren erg dankbaar: zij zorgen ervoor dat kinderen uit Oudewater en omgeving een week vermaakt kunnen worden.

Ook sponseren?

Wil je ook een bijdrage leveren aan de Heksenketel? Dat kan! We verwelkomen je per editie of eenmalig graag als sponsor. Liever een structurele bijdrage leveren? Word als bedrijf dan een van onze vrienden!

Een sponsorbijdrage doen? Vul hieronder jouw gegevens in. Je kunt de bijdrage voldoen per iDeal. Uiteraard is het mogelijk om daarvan een factuur te ontvangen. Een eigen bijdrage per bank overboeken kan uiteraard ook. Onderaan deze pagina vind je onze gegevens. Uiteraard is het ook mogelijk te sponsoren in natura. We hebben veel materialen en hulp van bedrijven nodig bij het organiseren van de kindervakantieweek. Kun je hierin iets betekenen? Neem dan contact met ons op.

Sponsorpakketten

De Heksenketel vindt het belangrijk zichtbaarheid te geven aan haar sponsoren en op die manier iets terug te doen voor de bijdrage. Hiervoor zijn sponsorpakketten samengesteld.

Bekijk alle pakketten
Basis€ 10 – € 100 of een andere bijdrage die deze waarde heeftVermelding met naam op de websiteVermelding met naam op het sponsorbord tijdens het evenement
Brons€ 100 – € 250 of een andere bijdrage die deze waarde heeftVermelding met naam en link op de websiteVermelding met naam op het sponsorbord tijdens het evenement
Zilver€ 250 – € 500 of een andere bijdrage die deze waarde heeftVermelding met naam, logo en link op de websiteVermelding met logo op het sponsorbord tijdens het evenement
Goud€ 500 en meer, of een andere bijdrage die deze waarde heeftVermelding met naam, logo en link op de websiteVermelding met logo op het sponsorbord tijdens het evenement
+
Vermelding met logo op programma-flyer

Aanmelden als sponsor

Vragen?

Heb je nog vragen over het sponsoren van de Heksenketel? Neem dan contact op met ons bestuur. E-mail:  info@heksenketel-oudewater.nl.

Vereniging De Heksenketel
Touwslag 2
3421JG Oudewater

Secretariaat: p/a Dijkveld 1, 3421CE Oudewater

IBAN: NL50RABO0352307811
KvK: 40476198


Wat doen we met uw bijdrage?

Met uw bijdrage organiseren we de Heksenketel Kindervakantieweek in de laatste week van de zomervakantie. De week is er voor alle kinderen uit Oudewater en omstreken van 4 tot en met 12 jaar. Met de sponsorbijdragen zorgen we ervoor dat alle activiteiten er zijn: van huttendorp tot knutselen (inclusief alle materialen!) en van lasergamen tot gave workshops met o.a. dans en theater. Uiteraard wordt de vakantieweek dankzij de sponsoring ook veilig georganiseerd. Met de bijdragen van sponsors kunnen we onze tenten onderhouden, het terrein feestelijk aankleden en zorg dragen voor alle veiligheidsmaatregelen die nodig zijn bij een evenement waar dagelijks honderden kinderen en ouders op afkomen. Voorafgaand aan de vakantieweek ontvangen alle gezinnen in Oudewater een programmaboekje. Tot slot maakt jouw bijdrage het mogelijk dat we onze (honderd!) vrijwilligers kunnen bedanken met een gezellige afsluitende avond of een tastbare herinnering aan de week.