Vriend van De Heksenketel worden

De leukste manier om De Heksenketel te steunen is als Vriend van onze Kindervakantieweek! Zowel bedrijven als particulieren kunnen Vriend van De Heksenketel worden. Met een jaarlijkse bijdrage help je ons een fantastische week voor alle kinderen uit Oudewater te organiseren.

Steun De Heksenketel: word vriend!

Kindervakantieweek De Heksenketel is al sinds jaar en dag de leukste week van de zomervakantie voor alle kinderen uit Oudewater en omgeving. Het organiseren van de Kindervakantieweek kost niet alleen heel veel tijd van een enorme groep vrijwilligers, het kost ook veel geld. Niet in de laatste plaats omdat De Heksenketel altijd gratis toegankelijk is voor alle kinderen. Steun De Heksenketel als vriend en help jaarlijks mee deze fantastische week mogelijk te maken. Naast Vriend van de Heksenketel is het ook mogelijk om ons te sponsoren als bedrijf of om als fan van De Heksenketel een eenmalige donatie te doen.

Bedrijven als vriend

Om De Heksenketel te kunnen blijven organiseren zijn onze vrienden erg belangrijk. Al vanaf € 100,00 per jaar kun je als bedrijf Vriend van De Heksenketel worden. Door deze jaarlijkse, vaste bijdrage, maak je het verschil!

Particulieren als vriend

Jaarlijks nieuwe én vertrouwde activiteiten organiseren voor zoveel mogelijk kinderen: dat is wat we het liefste doen bij De Heksenketel. Met jouw jaarlijkse bijdrage maak je dit al vanaf € 15,00 mogelijk. Word ook Vriend van De Heksenketel. Je betaalt dit lidmaatschap per automatische incasso.

“Onze vrienden maken de leukste week van de zomervakantie mogelijk!”

Aanmelden als Vriend van De Heksenketel (particulier)

Hieronder kun je je aanmelden als Vriend van De Heksenketel. Als Vriend van de Heksenketel ga je akkoord met een vast donateurschap en een jaarlijkse automatische incasso, tot wederopzegging. Vul het formulier in en klik op verzenden. Via je bankomgeving geef je akkoord voor de jaarlijkse incasso van het donateurschap ‘Vriend van De Heksenketel’. We verwelkomen je graag als nieuwe vriend!

“Jaarlijks beleven meer dan 500 kinderen gratis een fantastische laatste week van de zomervakantie. Als vriend maak je dit mogelijk!”

Aanmelden als Vriend van De Heksenketel (zakelijk)

Hieronder kun je je als bedrijf aanmelden als (zakelijke) Vriend van de Heksenketel. Je bijdrage betaal je per factuur. Vul het formulier in en klik op verzenden. We verwelkomen je graag als nieuwe Vriend.

Dit krijg je er als bedrijf voor terug

Onze vrienden zetten we graag in het zonnetje. Vrienden worden met naam vermeld op de website en op een mooi bord op het Heksenketelterrein tijdens de Kindervakantieweek. Vrienden met een bijdrage vanaf 100 euro krijgen tevens een vermelding met link naar de bedrijfswebsite. Bij een bijdrage vanaf 250 euro wordt het logo van het bedrijf op de website en op het terrein getoond. Vrienden die een bijdrage vanaf 500 euro doneren ontvangen bovenstaande uitingen en worden in de programmaflyer afgedrukt met logo.